пʼятниця, 21 квітня 2017 р.


20 квітня 2017 року на базі ДВНЗ «Полтавське вище професійне училище ім. А.О.Чепіги» відбувся Регіональний науково-практичний семінар на тему «Реалізація освітніх інноваційних технологій у професійному навчанні». Семінар був організований кафедрами «Педагогіки, психології та управління навчальними закладами» і «Методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін» Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДВНЗ УМО НАПН України та Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Полтавській області.
До участі у семінарі були залучені головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації Сліва Я.М., директор НМЦ ПТО у Полтавській області Чайка О.А., в.о. завідувача кафедри педагогіки, психології та управління навчальними закладами Харагірло В.Є., старший викладач кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін БІНПО та педагогічні працівники ПТНЗ області.
               
Під час семінару були розглянуті актуальні питання реалізації інноваційних технологій в оновленні змісту державних стандартів ПТО, формуванні професійної компетентності педагогів, вирішенні проблем національного виховання тощо.
Викладач Полтавського ВПУ ім. А.О.Чепіги Фіщук Г.Ф. провела майстер-клас з оздоблення пасок.
Учасники семінару отримали сертифікати Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти.
Чайка О.А. вручила грамоти НМЦ ПТО у Полтавській області.
Матеріали семінару:

Немає коментарів:

Дописати коментар