пʼятниця, 21 квітня 2017 р.

ЗАНЯТТЯ У ШКОЛІ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ «ВПРОВАДЖЕННЯ МЕДІАОСВІТИ ДЛЯ СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ Й САМОРОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ УЧНЯ»


11 квітня 2017 року на базі Полтавського вищого міжрегіонального професійного училища ім. Бірюзова С.С. відбулося чергове заняття Школи педагогічної майстерності «Впровадження медіаосвіти для сприяння розвитку й саморозвитку особистості учня».
Тема заняття  – «Використання передових досягнень інформаційно-комунікаційних технологій для організації навчально-виховної роботи у ПТНЗ». Мета – формування у слухачів Школи інформаційної компетентності засобами Інтернет у контексті сучасної методики «перевернутого» навчання, поглиблення знань про онлайн-сервіси для створення дидактичних матеріалів.

Координатор Школи педагогічної майстерності методист НМЦ ПТО у Полтавській області Короп Т.С. акцентувала увагу присутніх на п’яти принципах медійної та інформаційної грамотності за версією ЮНЕСКО, розповіла про V міжнародну науково-методичну конференцію «Практична медіаграмотність: міжнародний досвід та українські перспективи».
Велике зацікавлення у слухачів викликав методичний урок-практикум «Сервіси веб-2.0 як інструмент авторського електронного ресурсу», який провела  викладач фізики ВПУ №7 м. Кременчука Кривенко Н.А.

Керівник Школи Хайчіна Ю.М. розповіла про здобутки і проблеми слухачів  щодо використання онлайн-сервісів для створення дидактичних матеріалів, а також презентувала створений нею сайт Школи педагогічної майстерності (адреса доступу: https://haychina.wixsite.com/media).

Немає коментарів:

Дописати коментар